Kiki

Bees are some of the hardest working creatures on the planet, and because of their laborious workethic, we owe many thanks to this amazing yet often under appreciated insect. Our lives – and the world as a whole – would be a much different place if bees didn’t exist. To illustrate this fact, consider these numbers: bees are responsible for pollinating about one-sixth of the flowering plant species worldwide and approximately 400 different agricultural types of plant.” (onegreenplanet.org)

Me ihmiset pörräämme ja surisemme työkiireissämme usein kuin mehiläiset. Kiirettä, aherrusta, stressiä ja kovaa vauhtia. Usein tämä on yhtä lailla tärkeää kuin mehiläisten ahkera työetiikka. Jotta tuo vauhtimme ei näännyttäisi vaan pitäisi hyvää tempoa yllä, tarvitaan myös lepoa, palautumista ja itsestään välittämistä.

Haluan LivingBee yritykseni kautta uudistaa yritysmaailmaa ja yhdistää ahkeria päättäjiä, työntekijöitä ja yleensäkin,  kiireisiä, mutta itseään arvostavia ihmisiä hyvinvointikouluttajien ja -valmentajien kanssa. Etsin samalla uusia keinoja, miten henkilöstö voi kokea oman työnsä merkitykselliseksi ja innostua työstään aina uudelleen. Myös uudenlaiset terveystuotteet vaikuttavat hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen.

Olen asiantuntija kiireessä ja stressissä elämisessä. Yli 20 vuotta matkailu-, myynti- ja markkinointialalla on opettanut kuinka tärkeää on palautuminen ja itsestään huolehtiminen. Olen osallistunut hyvinvointikoulutuksiin, käynyt mm. NLP Practitioner -koulutuksen, löytänyt uudenlaisia ratkaisuja hyvinvointi-ihmisten coachauksessa, etsinyt helpotusta luontaistuotteista, käyttänyt erilaisia hyvinvointipalveluja ja ’hurahtanut’ kaikkeen mikä auttaa jaksamaan. Tällä hetkellä osaan jälleen nauttia elämästäni ja olen onnistunut kesyttämään kiireen.

Nyt haluan auttaa myös sinua voimaan paremmin. Saat apua ja ratkaisuja huolella valitsemieni huippu-ammattilaisten koulutuksista, valmennuksista, ideoista ja tuotteista.
Voidaan yhdessä paremmin ja nautitaan pörräämisestä.

”Live your Dream – LivingBee”