Kiki

Bees are some of the hardest working creatures on the planet, and because of their laborious workethic, we owe many thanks to this amazing yet often under appreciated insect. Our lives – and the world as a whole – would be a much different place if bees didn’t exist. To illustrate this fact, consider these numbers: bees are responsible for pollinating about one-sixth of the flowering plant species worldwide and approximately 400 different agricultural types of plant.” (onegreenplanet.org)

Me ihmiset pörräämme ja surisemme työkiireissämme usein kuin mehiläiset. Kiirettä, aherrusta, stressiä ja kovaa vauhtia. Usein tämä on yhtä lailla tärkeää kuin mehiläisten ahkera työetiikka. Jotta tuo vauhtimme ei näännyttäisi vaan pitäisi hyvää tempoa yllä, tarvitaan myös lepoa,
palautumista ja itsensä hyvää hoitoa.

LivingBee yritykseni kautta haluan yhdistää yritysmaailmaa, ahkeria työntekijöitä, kiireisiä, mutta itseään arvostavia ihmisiä hyvinvointikouluttajiin, valmentajiin, terveystuotteisiin ja uusiin ideoihin. Hyvinvointi etunenässä helpotusta arjessa jaksamiseen.

Itse en ole asiantuntija hyvinvointiasioissa, mutta olen asiantuntija kiireessä ja stressissä elämisessä. Yli 20 vuotta matkailu-, myynti- ja markkinointialalla on opettanut kuinka tärkeää on palautuminen ja itsestään huolehtiminen. Olen hakeutunut hyvinvointikoulutuksiin, hyvinvointi-ihmisten pariin, etsinyt helpotusta luontaistuotteista, käyttänyt erilaisia hyvinvointipalveluita ja ’hurahtanut’ kaikkeen mikä auttaa jaksamaan & nauttimaan elämästä kiireen keskellä.

Nyt haluan auttaa myös teitä kaikkia voimaan paremmin. Saat apua ja ratkaisuja huolella valitsemieni huippuammattilaisten koulutuksista, valmennuksista, ideoista ja tuotteista.
Voidaan paremmin ja nautitaan pörräämisestä.

”Live your Dream – LivingBee”