Hyvinvointipaikat

RÅMOSSA LODGE

Råmossa Lodge on Porvoon Ilolassa sijaitseva yksityisessä omistuksessa oleva 225 hehtaarin suuruinen metsätila.
Filosofiamme lähtee metsästä ja sen rauhoittavasta vaikutuksesta kaikille aisteillemme. Oman lähdepohjaisen järvemme vesi on puhdasta, järvi vangitsee katseen ja selkeyttää mielen.
Vieraamme saavat yksityisyytta, palvelemme vain yhtä ryhmää kerrallaan. Toimimme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti, meillä on Laatutonni-sertifiointi ja yrityksemme on vuonna 2018 40vuotta vanha. Tiimimme tekee töitä täydellä sydämellä ja motivoituneesti. Kiinnitämme huomioita niihin tärkeisiin pieniin yksityiskohtiin.

Isäntä Jussi J. Pekkinen
Varaukset kiki.koskinen@livingbee.fi
www.ramossa.fi

 

HYVINVOINTIKYLÄ

Hyvinvointikylä sijaitsee Vihdin Pääkslahdessa 50 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, upeiden metsäpolkujen ja järvimaiseman syleilyssä. Tarjoamme rauhoittumista, virkistymistä ja onnistumista maaseutu- ja luontoympäristössä. Lämmintä tunnelmaa huokuva hirsirakenteinen päätalomme luo hyvät puitteet monenlaiselle toiminnalle. Luonnonrauha on käsin kosketeltava. Pientilallamme kaikki tilaisuudet toteutetaan räätälöityinä yksityistilaisuuksina, jolloin koko tila on kerrallaan vain yhden ryhmän käytössä. Tilamme toimivat optimaalisimmin 5-15 henkilön pienryhmille.

Hyvinvointikylä on kohtaamispaikka, jossa stressi ja kiire unohtuvat.

Isäntä Tero Pajunen
Varaukset kiki.koskinen@livingbee.fi
www.hyvinvointikyla.fi